2014: Inici d'una nova etapa per a la Festa Major petita de Vacarisses

La Coordinadora d'Entitats per la Baixada de la Vaca afirma que "hem comès errors, de càlcul i de coordinació, també d'integració però el jardí on ens hem posat és molt maco i ha de créixer molt, molt més encara"

Coordinadora d
15 de juliol del 2014
La Festa Major Petita a Vacarisses sempre ha estat íntima, propera, molt de poble... Al costat de la Festa Major d’agost, gran, espectacular, multitudinària. Ara podem dir que és l’inici d’una nova era.
 
La Coordinadora d’Entitats per a la Baixada de la Vaca és un fet i això ja no es pot canviar. Totes les entitats que hem treballat de valent per fer de la nostra festa petita una festa de tothom, podem dir que ho hem aconseguit.
 
On acabarà tot això, o millor dit, on seguirà tot això, ningú s’atreveix a dir-ho ja que les ambicions són moltes i legítimes, però del que estem convençuts és que l’any proper més.
Hem comès errors, de càlcul i de coordinació, també d'integració però el jardí on ens hem posat és molt maco i ha de créixer molt, molt més encara.
 
Des d’aquestes línies volem fer uns agraïments especials: a en Gabriel “de les Canyes", al nostre entranyable Mossèn, en majúscules. Als nostres avis i àvies del Casal de la Gent Gran, gràcies i perdó per les presses. A l’Issac i el seu supercotxe, al nostre escorxador personal, en Pedrito. A l’Associació de Comerciants per la seva inestimable implicació en la festa. A l’Associació de Veïns de Can Serra, gràcies de tot cor.  A.... buf, és tant llarga la llista que de ben segur ens deixarem moltes persones que, des de la seva petita o gran aportació, ens han ajudat a estimar una mica més la nostra vila, Vacarisses. També volem agrair a tota la població la participació en els actes organitzats abans i durant la festa, la Festa és del poble i per el poble, sense ell no és possible.
 
La Coordinadora ha pres nota de les millores a realitzar i les mancances que, en el seu primer any de vida, s’han comès. Tot i això estem orgullosos de la feina realitzada, de la implicació de totes les entitats, de la sinceritat en totes les reunions, de l’allau d’idees que han arribat, arriben i arribaran. 
 
Poder una de les millors experiències d’aquesta aventura ha estat veure com s’ha teixit una xarxa entre totes les entitats, ampas, escoles, etc. Veure com es vertebra un municipi tant complicat com el nostre no té preu. Veure com desapareixen fantasmes del passat, que si tu ets d’aquí i jo d’allà, tothom és de Vacarisses, ha estat fantàstic. Lluitarem per ampliar al màxim el ventall de persones, personetes i personatges que vulguin treballar per una vila més social, més unida, més amiga, la nostra vila.
 
Per acabar també volem agrair a l’Ajuntament la seva adaptació i permissivitat que entréssim a organitzar noves activitats que, un cop fets els anàlisis finals, s’han demostrat tot un encert.
 
Fins on arribarà la Coordinadora ningú ho sap, ni els que estem ni els que estaran, però de ben segur que nosaltres no ens posarem fronteres. Gràcies Vacarisses!!!

Coordinadora d'Entitats per la Baixada de la Vaca