Un històric de Minyons, jurat del Concurs de Castells 2014

El fundador dels malva Josep Anton Falcato ha estat l'escollit per part de la colla dels Capgrossos de Mataró

D.C./J.M.O.
12 de juliol del 2014
Els set membres del Jurat. Foto: Concurs de Castells. Foto: Concurs de Castells

El XXV Concurs de Castells de Tarragona ja té constituït el seu jurat. El Concurs tindrà, de nou, l’estudiós i historiador casteller Pere Ferrando com a president. I la gran novetat és la pesència de Josep Anton Falcato, una de les grans icones dels Minyons de Terrassa, que es mantenen ferms en el seu "no" tot i que, com sempre, hi ha algunes veus que creuen que s'hauria de fer un pensament. Tanmateix, són molt minoritàires dins de la colla del carrer del Teatre.

Eloi Miralles ha estat designat membre del Jurat per part dels Castellers de Vilafranca, mentre que la Colla Joves Xiquets de Valls ha triat Francesc Sànchez. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha optat per Joan Vilaró i la Jove de Tarragona, per Màrius Castellví. L'històric fundador dels Minyons de Terrassa Josep Anton Falcato ha estat l'escollit per part dels Capgrossos de Mataró i, finalment, els Xiquets de Tarragona han apostat per Àngel Conesa.

El jurat, doncs, va quedar constituït ahir a les oficines del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona i vetllarà pel compliment de les normatives del certamen.