La Torre i connecTerrassa signen un acord de col·laboració

El diari digital i l'empresa de màrqueting OnOffLine que té per objectiu dinamitzar el comerç compartiran alguns dels continguts a les xarxes

La Torre
10 de juliol del 2014
La Torre i connecTerrassa abracen un projecte de col·laboració. El diari digital i l'empresa de màrqueting OnOffLine que té per objectiu dinamitzar el comerç compartiran alguns dels continguts a les xarxes.

L'acord abraça les edicions de paper i la digital. A la de paper, connecTerrassa aportarà mensualment un article relacionat amb les noves tecnologies signat pel seu director, Marc Roca, i peces d'opinió de temàtica egarenca i vinculades al comerç i al consum, a més d'informació dels sortejos que estiguin actius i quatre cupons descompte retallables per comprar a botigues de la ciutat.

A la versió digital, les notícies de comerç i consum apareixeran també a la web de connecTerrassa. L'empresa de màrqueting oferirà la seva agenda i la dels seus associats a La Torre. La col·laboració permetrà optimitzar els recursos i oferir un millor servei a la ciutadania i potenciar el lideratge dels dos grups.