Jaume Puig, secretari d'organització d'ERC Vallès

Tubau, actual regidora a Rubí va ser elegida aquest dimarts com a nova presidenta

Lluïsa Tarrida
09 de juliol del 2014
El regidor d'Ullastrell forma part de la candidatura encapçalada per la rubinenca Arés Tubau Foto: ERC

Jaume Puig, regidor d’Ullastrell serà el nou secretari d'organització d'ERC al Vallès Occidental. L’actual president de ERC Ullastrell i regidor del govern ocuparà el càrrec formant part de la candidatura a la presidència comarcal de la rubinenca Arés Tubau.

Tubau, actual regidora a Rubí va ser elegida aquest dimarts com a nova presidenta comarcal d’Esquerra Republicana. Tubau encapçalava una única candidatura amb 12 membres més provinents de la majoria de seccions locals del Vallès occidental. La candidatura va tenir el suport del 91% de la militància present en el congrés que es va celebrar a l’Auditori de Castellar del Vallès.

A més de Jaume Puig, també formaran part de la Permanent Comarcal Raül Múrcia, de Terrassa; Santi Valls i Ramon Henares, de Sabadell; Marina Sureda, de Cerdanyola; Rafa Homet, de Castellar; Jordi Sánchez, de Montcada; Olga Serra, de Vacarisses; Jordi Umbert, de Santa Perpètua; Anna Fernández, de Polinyà; Oriol Rovira, de Barberà; Bernat Monter, de Sant Cugat, i Mireia Bercial (JERC), de Terrassa.

Aquest congrés extraordinari es va convocar a causa de la renúncia de la fins llavors presidenta comarcal Glòria Ullés (regidora de Viladecavalls) que ha pres la decisió de deixar la presidència per motius personals i per poder dedicar-se plenament a la seva candidatura a l’alcaldia a Viladecavalls. En les seves paraules d’agraïment, la presidenta sortint va recordar "el pes de la comarca a nivell nacional tanmateix com el pes de cadascú dels pobles i ciutats que conformen el Vallès Occidental".

Per finalitzar, es va realitzar un minut de silenci per recordar al somriure de l'Oriol Papell, militant de ERC Castellar del Vallès que va morir fa unes setmanes a l’edat de 31 anys. Al congrés hi va assistir també Marc Sanglas, diputat per ERC al Parlament i Andreu Francisco, president de la Regional Metropolitana de ERC i Alcalde d’Alella.