Homs: «Bocins d'Ullastrell mostra orgull i estima pel poble»

Lluïsa Tarrida
01 de juliol del 2014
L'alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer, el conseller Francesc Homs, i els regidors de CiU Ullastrell, Magda Rodó i Miquel Puig Foto: CiU Ullastrell

Aquest passat diumenge 29 de juny s’ha celebrat la segona edició de l’Aplec de CiU Ullastrell al poble. Una jornada festiva plena d’actes, exposició fotogràfica, dinar popular, música en directe i activitats infantils. L’aplec ha comptat amb la presència del conseller Francesc Homs.

La jornada va començar a la Sala d’Exposicions amb la inauguració de l’Exposició “Bocins d’Ullastrell”. Durant la inauguració de l’exposició també hi va ser l'alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer. Va obrir la presentació Miquel Puig, regidor de CiU Ullastrell, donant la benvinguda als assistents a la mostra. El convergent va agrair als veïns la seva col·laboració aportant fotografies pel muntatge de l’exposició. Puig també va explicar el sentit de l’exposició: "Bocins d’Ullastrell és una exposició plena de cares, de carrers, de cultura i de tradicions, de llum i color. És una exposició plena d’expressions, sentiments, emocions, plena de creences i somnis. Bocins d’Ullastrell és ple de cares, de cares de duresa i de fragilitat, de cares d’innocència i de saviesa. Bocins d’Ullastrell és ple de sacrifici, esforç i de treball, de festa, alegria i tristesa. És una exposició plena d’història i d’històries humanes. Ullastrell està ple de bocins de tots vosaltres...Ullastrell té el seu propi color".

Seguidament Puig va cedir la paraula a Homs per concloure i donar l’Exposició per inaugurada oficialment. “Aquesta exposició mostra l’orgull i l’estima que teniu pel poble”, va afirmar el conseller. Tot seguit va tenir lloc a la pista esportiva el dinar popular, amb un centenar de comensals que van gaudir d’una fideuada. Durant el dinar a més d'Homs, també hi havia Joaquim Esquius, president comarcal de CDC; Xavier Badia, secretari de coordinació de Participació i Mobilització de CDC; i Conxi Llurba, cap de llista de CiU a Castellbisbal. El dinar va transcórrer amb un caire familiar i festiu.

La jornada va comptar amb un dinar de germanor entre simpatitzants i militants convergents Foto: CiU Ullastrell