Finalistes al Concurs Millor Cuiner de l'Any

El plat a elaborar será un "Empedrat de Mongeta del Ganxet amb Oli d'Oliva d'Ullastrell"

La Torre
01 de juliol del 2014
Dilluns dia 7 de juliol, a dos quarts de sis de la tarda., a la plaça Torre del Palau, se celebrà la final del Concurs Millor Cuiner de l'Any.

El president del Jurat: Artur Martínez del restaurant Capritx. El plat a elaborar será un “Empedrat de Mongeta del Ganxet amb Oli d’Oliva d’Ullastrell”

Ingredients
Bacallà, mongetes del ganxet, tomàquet, ous, ceba tendra, olives negres, oli, pebre, sal, pebrot vermell, pebrot verd, vinagre.

Finalistes
Alfons Ferrero - L’Alegría del Teatre
Edgard Martínez - Can Vinyers (Matadepera)
Joan Sala - Lossum (Sant Quirze del Vallès)
Keco Martínez - El Cel de les Oques
Laura Clols - Ristol Real Club de Golf El Prat
Marc Castro - Ristol Viladecavalls (Viladecavalls)
Mari Quero - Ca la Mari
Oriol Navarro - El Tastet