Un Playmobil baixarà des de l'estratosfera amb l'estelada

La iniciativa impulsada per l'egarenc Pol Rosset tindrà lloc el proper 12 de Juliol al camp de futbol de Cardona

J.M.O.
28 de juny del 2014
Una imatge del Playmobil amb l'estelada

Stratos eye, Un salt per la Llibertat
és un projecte que es proposa 
enlairar el primer Playmobil que es llançarà des de l'estratosfera amb l'estelada a la mà.
 
Al moment de la pujada del ninot s'organitzarà també la Primera estelada de globus d'heli. Aquesta es formarà amb tots els assistents a l'esdeveniment enlairant cadascú un globus cap a l’espai.

Ambdós fets tindran lloc el proper 12 de Juliol al camp de futbol de Cardona, al matí  (aproximadament, de 10 a 13). Es tracta d'un esdeveniment públic on tothom que ho vulgui hi podrà participar. 
 
El projecte es finançarà a través del micromecenatge al web de Verkami.Per anar a l'enlairament del globus només es demana d'omplir unFormulari i una aportació al Verkamimínima de 2 euros per persona.
 
Es pot seguir el projecte al Web Facebook, YoutubeVerkami.

La idea és de Pol Rosset, un estudiant de 19 anys amb molta energia i idees de nous projectes. Ell es presenta: "Visc a Terrassa, ciutat on també vaig néixer, malgrat aquest últim any l’he passat  bàsicament a l’estranger. Vaig acabar 2n de Batxillerat el 2013 i aquest curs 2013-14 he estat a Irlanda per millorar l’anglès tot aprofundint en matèries acadèmiques tecnològiques;  i també, per l’experiència de viure en un altre país, una altra cultura, família, amics, etc…

Les meves aficions es mouen entre l’esport, bàsicament esports de muntanya, i la música. Toco la guitarra des de que era xic, i gaudeixo molt escoltant música. El món del cinema també m’apassiona i m’agrada molt fer, quan els estudis m’ho permeten, videomuntatges varis. L’altra afició, que espero que en un futur es pugui convertir en professió, és la tecnologia, l’enginyeria i la física."