Jordi Ballart es posa al servei d'emprenedors i empreses

La Torre
20 de juny del 2014
Jordi Ballart i Marià Galí

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va iniciar el discurs en l'acte dels Premis Cambra parlant de l'entitat com “un excel·lent soci per a les empreses del sistema urbà i econòmic terrassenc i vallesà” i de la seva demarcació com “els Vallesos: un sistema metropolità que suma més de 400.000 habitants i que és una part fonamental del gran motor econòmic de Catalunya”.

Fent referència a la situació econòmica actual, va apuntar que “el repte no és només adaptar-s’hi i entendre cap a on ens porten aquests canvis, sinó anticipar-los si és possible, aprofitar-los i liderar-los”.

En la seva intervenció va parlar de les empreses guardonades afirmant que “Són molt diferents entre elles, però tenen alguns trets comuns: són empreses que han sabut arrelar en el seu entorn, que han fet i fan les coses bé, que representen un capitalisme intel•ligent i creador d’autèntica riquesa individual i col·lectiva, que generen progrés per als municipis on treballen i per al país”. I va recordar que “el paper d’un Ajuntament en aquests temps difícils, no pot ser altre que el d’estar al costat dels emprenedors i de les empreses. De totes les que ajuden a tirar endavant una ciutat, com és Terrassa.”