Enquesta sobre mobilitat a les escoles de Terrassa

Des de l'AMPA El Vapor han engegat una iniciativa per tal de saber amb quin mitjà de transport es mouen les famílies que van a deixar els nens als centres d'ensenyament de la ciutat

La Torre
14 de juny del 2014
Des de l'AMPA de l'escola El Vapor volen conèixer com són els hàbits dels egarencs respecte a la mobilitat, les opinions i desitjos de les persones que cada dia fan el trajecte d'anada i tornada a aquesta escola.

Fa tres anys, van fer una primera enquesta de mobilitat i ara, no només la tornen a fer per aquesta escola en concret, en el seu nou emplaçament, sinó que la volen fer extensiva a totes les escoles de Terrassa. Per això, fan una crida a la ciutadania perquè participin en un estudi sobre la mobilitat a les escoles de primària de Terrassa.

L'enquesta és anònima i per això, els organitzadors demanen que se sigui el més honest possible. Algunes de les preguntes que es fan, per exemple, són "Al matí, quin és el vostre principal mitjà de transport?", "dina el nen/a a l'escola habitualment?" o bé "Si li demaneu al vostre fill/a com li agradaria anar i torna a l'escola en una ciutat ideal, què contesta?".

A més, aquell que deixi un correu electrònic (a l'enquesta), participarà en el sorteig d'un loc de productes ecològics de la botiga Viulògic.