Elisabet Mallofré, 1r Premio a la Excelencia de la Abogacía Española

L'egarenca ha estat guardonada pel seu treball "El domini de les emocions, clau de l'èxit professional de l'advocat"

La Torre
02 de juny del 2014
L'advocada egarenca Elisabet Mallofré Gibert ha estat guardonada amb el 1r premi ex aequo dels Premios a la Excelencia de Cátedra Mutualidad de la Mutualidad de la Abogacía Española. És la segona convocatòria d’aquests premis, que es celebren cada any, i que premien els millors treballs presentats per part d’alumnes de les escoles de pràctica jurídica dels Col·legis d’Advocats de tot Espanya.

Mallofré ha estat premiada juntament amb un altre advocat de l’Escola de Pràctica Jurídica de València. L'egarenca hi anava en representació de l’Escola de Pràctica Jurídica de Sabadell de la qual n'és ex-alumna. El títol del seu treball era "El domini de les emocions, clau de l’èxit professional de l’advocat".

Segons explica la mateixa premiada a La Torre, el treball es basa en la hipòtesi que per "triomfar en la professió d’advocat no només compten els coneixements jurídics i les habilitats tècniques adquirides sinó que les emocions, el control de les emocions com la por, la inseguretat, la desconfiança, l’enuig, l’estrès, l’entusiasme, etc, és de vital importància (qüestions per les que no estem suficientment preparats quan ens iniciem en la professió) i el que proposo és que per superar aquest tipus d’obstacles cal entrenar bé una sèrie de competències emocionals".