Trobades de clausura dels Jocs Esportius Escolars

Divendres i dissabte, acte de cloenda dels programes de primària i secundària realitzats aquest curs

La Torre
30 de maig del 2014
Aquest divendres i dissabte, es duran a terme les Trobades de clausura dels Jocs Esportius Escolars per a secundària i primària respectivament. Pel que fa a la Trobada de secundària, que es realitzarà el divendres de cinc a sis de la tarda, comptarà amb diferents zones lúdiques on els participants podran fer el tastet de diferents esports. Posteriorment es realitzarà l'entrega de trofeus als primers classificats de cada disciplina esportiva d'enguany.

Pel que fa dissabte, amb els participants dels Jocs Esportius, també es comptarà amb la presencia dels participants del programa JIE i Multiesportiu. Els participants podran gaudir de les deu del matí a la una del migdia de 3 zones lúdiques amb tastets d'esports, inflables. Al final de la jornada també es farà entrega dels trofeus als primers classificats de les diferents disciplines esportives en categoria aleví.

Entre les dues trobades s’espera una participació de més de 1500 esportistes que han participat en algun dels programes del Consell Esportiu. Amb aquestes Trobades es dóna per acabat el curs esportiu del Consell Esportiu.