Bayona fitxa Sigourney Weaver per a «A monster calls»

El cineasta format a l'ESCAC ha escollit el Parc Audiovisual per rodar la seva darrera producció, on també actuaran Liam Neeson i Felicity Jones

La Torre
23 d'agost del 2014
Sigourney Weaver

Sigourney Weaver és l'últim fitxatge d''Un monstre ve a veure'm' ('A Monster Calls'), la pròxima pel·lícula del director espanyol Juan Antonio Bayona i la seva primera producció a Hollywood.
 
En la pel·lícula, que ja disposava en el seu repartiment amb Liam Neeson i Felicity Jones, Weaver encarnarà l'àvia del protagonista, un nen que fuig a un món de fantasia per evadir-se dels seus problemes en la realitat. L'actriu tornarà així a posar-se a les ordres d'un cineasta espanyol després de rodar fa pocs anys 'Llums vermells' de Rodrigo Cortés.
 
El mateix Bayona ha confirmat a través del seu compte oficial de Twitter la incorporació de la tres vegades nominada a l'Oscar. L'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Patrick Ness suposarà el primer treball cinematogràfic de Bayona després del gran èxit de 'L'impossible'.



 
Sis mesos a la ciutat egarenca

A Monster Calls es rodarà a Terrassa, tal com va anunciar el director fomart a l' ESCAC  el passat mes de juny. Es tracta del nou projecte després de l'espectacular producció 'Lo imposible', 5è film més vist a Europa el 2013.

"A monster calls" ("Un monstruo viene a verme") és el títol del nou film d'acció i fantasia del exitós director de cinema. Després de mesos de preproducció i una gran tasca de de selecció de localitzacions, Bayona i l'equip d'Apaches Entertainment han decidit que es rodarà majoritàriament al Parc Audiovisual de Catalunya (6 mesos) i també a escenaris d'Anglaterra. El director aposta així per continuar fent cinema d'alt nivell a casa nostra amb reconeguts professionals (molts d'ells habituals del Parc com el reconegut director de fotografia Òscar Faura), equips habituals i les instal·lacions del Parc com a escenari a l'alçada d'aquesta gran producció.

La seva estrena està prevista pel 2016, la productora és Belen Atienza al cap de la productora Apaches Entertainment ("El laberinto del fauno", "Lo imposible", "El orfanato") i compta amb el suport de Focus Features i Lionsgate per al seu finançament i distribució als Estats Units.