Joana Ortega presidirà l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2014

S’han presentat un total de 39 candidatures i hi ha un nNotable interès per les categories d’internacionalització i innovació

La Torre
11 de maig del 2014
La vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2014 en una cerimònia que tindrà lloc el dia 19 de juny a la masia La Tartana, de Matadepera.

Els Premis Cambra 2014, promoguts per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, tenen com a finalitat reconèixer la tasca i la trajectòria d’empreses de la seva demarcació que han dut a terme iniciatives destacades en algun dels àmbits estratègics de l’activitat empresarial i que han contribuït al desenvolupament econòmic i social del territori.

En aquesta edició s’han presentat un total de 39 candidatures que opten a les diferents categories dels Premis: Internacionalització, Responsabilitat Social Corporativa; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; Gestió del Talent, la Formació i el Coneixement; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis. Destaca especialment la participació d’empreses que opten a les categories d’internacionalització, innovació i iniciativa comercial i de serveis, el que, en opinió de la Cambra de Terrassa, és indicatiu del major esforç experimentat pel col·lectiu empresarial en aquests àmbits de gestió estratègics per afrontar a conjuntura econòmica dels darrers anys.

Un jurat multidisciplinar format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic, que serà copresidit pel president de la Cambra, Marià Galí, i el secretari general d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gibert, es reunirà el proper dia 16 de maig i, després d’un procés de reflexió, debat i valoració de cada una de les candidatures, procedirà a l’elecció dels guanyadors després d’un rigorós procés de votació.

Hi haurà dos premis per a cada categoria. L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2014 se celebrarà en el marc d’un acte de caràcter marcadament institucional i empresarial que, en aquesta ocasió, tindrà lloc a Matadepera i que reunirà al voltant d’unes 500 persones, entre les quals comptarà amb una nodrida representació de directius d’empreses de la demarcació de la Cambra, així com també representants del món polític, econòmic i institucional català.

Nou eslògan: ”Empreses en marxa”
L’edició 2014 dels Premis Cambra compta amb l’eslògan Empreses en marxa, que posa en valor el dinamisme, l’actitud emprenedora i l’esforç innovador i internacionalitzador del col·lectiu empresarial. Amb aquest missatge, la Cambra de Terrassa posa en valor l’actitud i la responsabilitat que ha assumit el col·lectiu empresarial com a agent motor del creixement i la recuperació econòmica del país i l’esforç per part de les empreses per mantenir la seva competitivitat i afrontar la situació de crisi de l’entorn dels darrers anys, que els ha conduït a obrir nous horitzons en l’àmbit de la innovació i la internacionalització.

D’aquesta manera la Cambra vol retre homenatge de forma explícita a l’esforç, actitud, implicació, compromís i empenta que el col·lectiu empresarial en el seu conjunt està demostrant en el procés de recuperació econòmica i la seva capacitat d’adoptar solucions amb visió global, innovadora i internacional per incrementar i/o consolidar la seva competitivitat.