Ignasi Riera, nou director del Consorci Sanitari de Terrassa

A partir del proper 5 de maig, substituirà Pere Vallribera, que ha estat onze anys dirigint el CST

La Torre
30 d'abril del 2014
El Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), va nomenar ahir dilluns, per unanimitat de les tres entitats que el conformen: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Terrassa i Fundació Sant Llàtzer, a Ignasi Riera com a nou director-gerent de l’entitat.
 
Fins ara director assistencial,  donarà continuïtat al projecte de l’entitat per tal que aquesta es mantingui com a referent en l’àmbit de la salut.
 
A partir del proper 5 de maig, substituirà Pere Vallriber,a que ha estat onze anys dirigint el CST i que ha causat baixa voluntària per a iniciar una nova etapa professional.
 
El CST és una organització sanitària integrada amb més de 2.300 professionals, que dóna cobertura al Vallès Occidental a una població de prop de 200.000 habitants. Està formada per set centres d’atenció primària (CAP), un hospital d’aguts (Hospital de Terrassa), un centre sociosanitari (Hospital de Sant Llàtzer), un hospital de dia per a pacients d'Alzheimer (Hospital de Dia Sant Jordi), l’única Unitat d'Hospitalització Penitenciària de tot l’Estat espanyol, el Centre de Salut Mental d’Adults de Terrassa (CSMA), el Centre de Salut Mental Ferran Salsas i Roig de Rubí (Centre de Salut Mental Infantojuvenil i el Centre d’Atenció i Seguiment de drogodependències), el Servei de Rehabilitació Comunitària a Rubí, la Unitat Preventiva i Assistencial de l’Esport (UAPE) del CAR de Sant Cugat del Vallès, i la Llar Tutelada de Rubí.