Els Pantaurells Terrassa, cinquens a la Intermón Oxfam Trailwalker

L'equip Kriter Software, que comptava amb la participació d'un vacarissenc, va quedar primer

J.M.O.
28 d'abril del 2014
L'equip dels Pantaurells, format íntegrament per terrassencs, va acabar aquest dissabte cinquè de la Intermón Oxfam Trailwalker, una cursa solidària a benefici dels projectes d'Oxfam que té un recorregut de 100 km per les Vies Verdes de Girona (amb sortida d'Olot i arribada a Sant Feliu de Guíxols), i que va comptar amb la participació de més 330 equips.

La cursa es corre per equips de 4 corredors, que han d'arribar junts a tots els controls. L'equip dels Pantaurells Terrassa estava integrat pels corredors Sergi Padró, Kike Caamaño, Ramon Casals i Jordi Garreta, i per l'assistència de Gabriel Blanes, Olga Millán i el fisioterapeuta Jordi Hurtado. Van fer un temps oficial de 12h01'24", i van acabar la prova en cinquena posició, d'entre un total de 327 equips que van acabar la cursa.

D'altra banda, els guanyadors van ser l'equip Kriter Software, que comptava entre els sis integrants amb el vacarissenc Toni Jurado. L'acompanyen tres vallesans més Raul Angulo i David Gonzàlez, de Sabadell i Paris Canals, de Montornès del Vallès, més el barceloní Xavi Nadal i l'empordanès Rafa Rodríguez. L'equip participava per revalidar títol, ja que es van imposar també en la passada edició. El seu temps va ser de 09h46''6".