Una dona agredeix i insulta Pere Navarro a la catedral de Terrassa

Carme Labòria explica que el líder del PSC li ha dit que no coneixia l'agressora i que no era ni una indigent ni una antisistema

N.D./La Torre
27 d'abril del 2014
Pere Navarro a la seu del PSC de Terrassa Foto: PSC

Una dona d'uns 50 anys ha agredit i insultat el primer secretari del PSC, Pere Navarro, quan entrava a un acte familiar privat -la comunió d'una neboda- aquest diumenge al matí a la catedral de Terrassa. Segons han confirmat fonts del partit, la dona ha engaltat un cop de puny a la cara del líder socialista al crit de "fill de puta", que no ha necessitat atenció mèdica perquè les conseqüències han estat "lleus".

Els fets han passat al matí abans que el líder socialista participés en una comunió a la seva ciutat. Després d'agredir-lo i insultar-lo, la dona ha marxat del lloc del fets, segons el partit. El PSC ha explicat que "en les properes hores" el màxim responsable dels socialistes catalans decidirà si interposa una denúncia.

Segons declaracions a La Torre i a Nació Digital de la tinent d'alcade de Planificació Urbanística i Territori i regidora de Policia Local, Carme Labòria, Pere Navarro li ha comunicat que l'agressora "és una senyora normal i corrent, ni indigent ni antisistema", extrem que algunes fonts havien apuntat prèviament. Labòria ha afegit que Navarro "no coneixia de res" la persona que l'ha colpejat i ha indicat que pel moment es desconeixen les causes de l'agressió.

El primer secretari del PSC ha posat els fets en coneixement del conseller d'Interior de la Generalitat, Ramon Espalader, amb el que ha mantingut una breu conversa.