Sortegem vuit entrades dobles per a La Principal d'Amsterdam a L'Auditori

Aquest divendres, 25 d'abril

NacióLaFlama
24 d'abril del 2014


Fundada el 1987 gràcies a la inquietud d’un grup de músics neerlandesos, la cobla La Principal d'Amsterdam s'ha consolidat com a ambaixadora de la música catalana arreu del món i en festivals especialitzats. Amb 25 anys d'existència, ha acabat sent un peculiar miracle: músics neerlandesos tocant instruments catalans amb una vocació insòlita de promoció de la cobla dintre els cicles de la música contemporània. Aquest cap de setmana visiten Catalunya i, divendres a les 8 del vespre, actuen a L'Auditori de Barcelona.

Els lectors de NacióLaFlama.cat que vulguin assistir al concert, divendres 25 d'abril a les 8 del vespre, poden participar en el següent sorteig de vuit entrades dobles:

Informació del concert (L'Auditori, divendres 25 a les 8 del vespre)



Normes del concurs

- Per participar al sorteig d'una de les vuit entrades dobles cal inscriure el nom, cognoms i correu electrònic al formulari superior. El telèfon de contacte i la localitat són opcionals.

- Cada participant optarà només a una entrada doble.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres 25 d'abril a les 11h. Seguidament es farà el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, NacióLaFlama.cat contactarà amb els guanyadors, a qui es demanarà un DNI de contacte. Si no es respon al contacte, es perdrà el dret a gaudir de les entrades i es contactarà amb d'altres participants.

- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí setmanal de NacióLaFlama.cat, que recull l'actualitat de la cultura popular del país. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

- El nom dels guanyadors definitius es farà públic el mateix dijous.

- Els guanyadors hauran de recollir la seva entrada doble a L'Auditori mateix (c/. Lepant, 150, Barcelona) el mateix divendres 25 d'abril entre les 7 i 2/4 de 8 del vespre.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].