200 dies i 200 suports a la consulta del 9-N

Sant Jordi activa el compte enrere i 'Un país normal' comença a publicar noms de personalitats favorables al dret a decidir, entre elles el terrassenc Feliu Formosa

La Torre
23 d'abril del 2014
Coincidint amb Sant Jordi i a 200 dies de la consulta del 9N, la campanya d'Òmnium Cultural 'Un país normal' comença a publicar el suport que 200 personalitats catalanes de diferents àmbits expressen vers el dret a decidir.

Cada dia, fins arribar al 9-N, al web unpaisnormal.eu/suport s'hi podran trobar els suports. El filòsof Xavier Rubert de Ventós enceta la secció de suports i en els propers dies apareixeran la cuinera Ada Parellada i els escriptors Joan Margarit, Sílvia Soler i Joan Lluís-Lluís, entre altres.

Altres personalitats que també s'han sumat a la iniciativa són Màrius Serra, Clara Segura, Miquel Calçada, Feliu Formosa, JM Espinàs, Jordi Calvís o Josep Pedrals. #votarésnormal en #unpaísnormal Òmnium Cultural la campanya 'Un país normal' per reforçar la necessitat de poder votar el nostre futur polític el proper 9N; per remarcar que #votarésnormal en #unpaísnormal.

La campanya, d'entrada, no es decanta per cap de les opcions possibles a la consulta, sinó que insisteix en la importància d'exercir el dret a decidir.