Els Minyons de Terrassa volen seguir amb l'accelerador

Actuen amb els Castellers de Terrassa per Sant Jordi

Redacció
23 d'abril del 2014

Els Minyons de Terrassa volen mantenir el gran inici de temporada que estan realitzant. Malgrat la decisió dels administradors vilafranquins, els malves porten uns registres excepcionals: han descarregat dos 2 de 8 amb folre, dos pilars de 6, cinc 3 de 8 i dos 4 de 8, quan tot just fa un any un solitari 3 de 8 era la millor construcció descarregada pels terrassencs.

En aquest sentit, els malves buscaran descarregar un cop més aquesta temporada tres castells de 8 pisos i posar la cirereta a Sant Jordi amb un nou pilar de 6. El pas més, doncs, arribarà més endavant i, tal i com avança el portal Info Makis, els malves es troben molt còmodes amb l'estructura de cinc, de manera que es podrien decidir a portar ben aviat el primer 5 de 8 a alguna plaça.
 

D'altra banda, els Castellers de Terrassa volen mantenir i ampliar el seu domini de castells de la gamma alta de 7. Si ja han estrenat l'estructura de 5 i de 4 amb l'agulla, aquest Sant Jordi podria ser el torn d'alguna construcció nova, com ara el 7 de 7, per exemple. Les dues agrupacions castelleres de Terrassa actuaran aquest dimecres a partir de dos quarts del vuit del vespre a la plaça Vella.