Javier García carrega ara contra la presidenta de l'ANC

El socialista egarenc ha acusat l'agredit a Mestalla de 'fer el rídicul'

La Torre
21 d'abril del 2014
El socialista egarenc Javier García ha volgut dir la seva sobre la denúncia que el soci del FC Barcelona Rafel Martín ha presentat contra diversos agents de la Policia Nacional Espanyola per haver-lo agredit "sense motiu" i al crit de "catalán de mierda" durant la Final de Mestalla entre els blaugrana i el Real Madrid.

García ha respost una piulada de Martín en la qual feia referència a la seva trobada amb el president de la Generalitat Artur Mas. El socialista, declarat madridista, ha acusat el culer de "fer el rídicul" i d'anar de "màrtir".

Javier García Romero és membre de les JSC a la ciutat des dels 16 anys i actual conseller del Districte 6 del Partit Socialista. Garcia Romero, de 19 anys i estudiant de Dret, va ser escollit pel Consell Nacional dels socialistes catalans per anar a la llista del PSC per Barxelona en les anteriors eleccions autonòmiques en el lloc 68.Davant l'allau de reaccions que les seves declaracions han tingut, Javier García ha volgut justificar-se afirmant que:Tres dies després de criticar Martín per la seva piulada fent referència al president de la Generalitat Artur Mas, García ha carregat aquest dilluns contra la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana: