Jornada formativa a Rellinars dels Voluntaris Forestals

Els ADF egarencs van participar en cursos i tallers dirigits a tots els voluntaris | El seminari clourà el maig amb un simulacre

La Torre
18 d'abril del 2014
Pràctiques d'extinció d'incendis a càrrec dels voluntaris forestals Foto: ADF Terrassa

Els Voluntaris Forestals de Terrassa dins del programa d'activitats fora de campanya d'estiu i com a preparació de la campanya que iniciaran el proper mes de juny, van participar amb un total de 27 voluntaris egarencs i 160 vinguts d'arreu de la comarca, a les Jornades Formatives de capacitació de la Federació d'Adf's del Vallès Occidental al municipi de Rellinars.

El passat dia 12, van realitzar un curs de capacitació bàsica en prevenció d'incendis forestals per a nous voluntaris i paral·lelament un taller de Primers Auxilis i un de Seguretat Eines Mecàniques per a voluntaris que ja hagin realitzat la capacitació Bàsica anys anteriors. Així mateix, van fer una jornada de Coordinació (Vallès-300) dirigit a voluntaris que hagin realitzat la capacitació Bàsica anteriorment i siguin responsables operatius de la seva ADF. L'endemà, va ser el torn del curs de capacitació avançada en extinció d'incendis forestals dirigit a tots els voluntaris de les ADF del Vallès Occidental.

Les Jornades Formatives conclouran el proper 25 de maig de nou del matí a tres del migdia amb un exercici pràctic de Coordinació (Simulacre) dirigit a tots els voluntaris de les ADF del Vallès Occidental. Es finalitzarà amb el dinar de la Trobada Anual de la Federació. El simulacre tindrà lloc a Rellinars.

Rellinars va acollir la jornada formativa Foto: ADF Terrassa