La Unió Jàbac i Terrassa s'acomiada amb una nova victòria

El club egarenc ha estat l'equip revelació de la Divisió d'Honor Juvenil

17 d'abril del 2014
El juvenil A de la Unió Jàbac i Terrassa va acomiadar una temporada històrica amb un nou triomf, en aquest cas davant el C.D. Menorca (2-1), en l'últim partit de la temporada per als jugadors egarencs. El partit era totalment intranscendent, ja que tots dos equips no es jugaven res.

Així i tot, la primera part del partit va tenir bastant ritme i intensitat, i tots dos equips van gaudir d'ocasions molt clares. Després de dues arribades locals, en el minut 28 era el Menorca qui s'avançava al marcador, gràcies a un gran llançament de falta directa de Luis davant el qual res va poder fer el porter local Marc.

Aquest gol va fer despertar al Jabac, que des de llavors i fins al final del partit va monopolitzar la possessió de la pilota i les ocasions. Així, en el minut 36, el defensa egarenc Guillem aconseguia l'empat després de rematar amb una espectacular volea un centre al segon pal d'Albert. I sense deixar temps per reaccionar als visitants, poc després, al minut 41, el defensa local Roger va rematar al segon pal un córner xutat per Pablo. Així doncs, s'arribava al descans amb el resultat de 2-1 a favor dels locals.

El segon temps va ser força avorrit, amb prou feines ocasions per cap dels dos equips i amb poc ritme de joc. En aquesta segona part el protagonisme va córrer a càrrec de l'àrbitre, que va expulsar amb doble targeta groga al davanter local Iván, en dos accions gairebé consecutives i discutides pel club egarenc. Malgrat jugar en inferioritat numèrica durant gran part d'aquesta segona meitat, el Jàbac va aguantar sense problemes el resultat i fins i tot va poder sentenciar el partit, ja que Karim i Altimira van disposar de ocasions clares per anotar algun gol més, però el marcador ja no es va tornar a moure.

Després d'aquesta nova victòria, el Jabac acaba la lliga en la 6a posició, amb 49 punts, sent la clara revelació de la temporada en la Divisió d'Honor Juvenil.