Sis waterpolistes del CN Terrassa, campions d'Espanya

Sandra Domene, Aina Pastor, Olga Descalzi, Paula Leitón, Adrià Oya i Bernat Sanahuja, triomfadors

La Torre
15 d'abril del 2014
Sis waterpolistes del Club Natació Terrassa, Sandra Domene, Aina Pastor, Olga Descalzi, Paula Leitón, Adrià Oya i Bernat Sanahuja, van proclamar-se campions d’Espanya amb les seleccions catalanes infantils femenina i mixta que van disputar el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que va celebrar-se a Madrid el cap de setmana passat.

En la competició femenina, que va desenvolupar-se en format lligueta, la selecció catalana, en la qual el Natació va ser el club amb més representants, va fer-se amb el títol en vèncer els quatre partits que va afrontar. Va debutar contra el País Basc, al qual va superar 16 a 3. Posteriorment, va derrotar l’Aragó per un contundent 37 a 0 i la Comunitat Valenciana per 20 a 2 i va segellar el triomf després de guanyar Madrid per 9 gols a 4.

Al seu torn, Oya i Sanahuja van competir en el campionat mixt. La selecció catalana, enquadrada en el grup A, va resoldre la primera fase amb golejades. Va batre la Comunitat Valenciana en el debut per 17 a 1 i, posteriorment, es va desfer amb facilitat del País Basc (21-4), de Ceuta (14-2) i de Galícia (14- 2). Com a primera classificada del grup A, Catalunya va disputar les semifinals contra el segon del grup B, Andalusia, a la qual va derrotar per un concloent 18 a 5. Catalunya va batre en la gran final la Comunitat Valenciana per 12 gols a 4.