Fi del període d'exposició del cens electoral de Terrassa

S’han presentat 12 reclamacions trameses a l’Oficina del Cens Electoral de Barcelona

La Torre
15 d'abril del 2014
Amb motiu de les properes Eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc el diumenge 25 de maig de 2014, el cens electoral ha estat exposat al públic, entre els dies 7 i 14 d’abril, a les diverses Oficines d'Atenció al Ciutadà, a través del telèfon d’informació municipal 010 i a la web municipal.

Durant aquests dies d'exposició, els ciutadans i les ciutadanes de Terrassa han pogut consultar les dades del cens i també han tingut l’oportunitat de fer les reclamacions oportunes en el cas que fos necessari per rectificar les incorreccions detectades en les llistes del cens electoral.

Així, s'hi han presentat un total de 12 reclamacions, que han estat trameses a l'Oficina del Cens Electoral de l’Institut Nacional d’Estadística de Barcelona, organisme que té les competències per gestionar el cens electoral i que s’encarrega d’efectuar les correccions necessàries i d’elaborar les llistes definitives que s’utilitzaran a les properes Eleccions al Parlament Europeu.

Per tant, l’Oficina del Cens Electoral de Barcelona serà ara l’encarregada de resoldre les reclamacions, acceptant-les o desestimant-les, i de fer la comunicació als ciutadans i les ciutadanes. Serà en aquell moment quan ja es disposarà del cens electoral definitiu, que s'utilitzarà el 25 de maig de 2014, dia en què es celebraran les Eleccions al Parlament Europeu.