Unes pellofes de pipa originen una baralla a Terrassa

Un menor, ferit en fugir de la Policia

La Torre
15 d'abril del 2014
Les baralles poden començar per les qüestions que semblen més intranscendents. És el que va passar al carrer de Santa Llúcia de Ca n'Anglada. Les pellofes de les pipes que menjava un nen en va ser la causa. Un particular va avisar la Policia Municipal per una baralla al carrer entre diferents persones. A l'arribada dels agents tot semblava haver retornat a la tranquil·litat. Però els agents van haver de demanar la presència del Servei d'Emergències Mèdiques. Un menor tenia ferides a la cara.

El personal de l'ambulància també va haver d'atendre una dona que va patir un crisi d'ansietat. La baralla havia començat quan el nen que viu en un pis deixava anar les pellofes avall i queien sobre l'altra part. Quan se li va recriminar va començar l'enfrontament. Les ferides se les va fer tot sol al colpejar-se amb una paret en intentar fugir quan va veure l'arribada de la Policia.

El 061 va traslladar el menor a l'Hospital de Terrassa. La mare del nen va dir que denunciaria l'altra part. I els agents la van denunciar a ella per embrutar la via pública.