Laura Gamell debuta amb la selecció absoluta

La gimnasta de Terrassa ha aconseguit l'11a posició en la general a Munich

La Torre
14 d'abril del 2014
Quan manquen poques setmanes pel Campionat d'Europa de Gimnàstica Artística Femenina la gimnasta terrassenca Laura Gamell ha fet el seu debut amb la selecció estatal senior, en el torneig internacional de seleccions que ha tingut lloc a la ciutat de Munich (Alemanya).

La selecció, liderada per la hispano-romanesa Roxana Popa, està integrada per gimnastes molt joves, la majoria seniors de primer any, que estan treballant juntes tot just des del mes de gener.

Malgrat això, han realitzat una molt bona competició, finalitzant en tercera posició per darrera de les seleccions de Gran Bretanya i Alemanya. En la classificació individual, la victòria se l'ha endut Roxana Popa, que aquest any està encadenant un seguit d'excel·lents resultats que la confirmen com una de les millors gimnastes del món en l'actualitat.

Per la seva part, Laura Gamell ha aconseguit l'11a posició en la general, contribuint a la bona actuació de l'equip. Malgrat això, el més important en aquesta competició ha estat adquirir experiència de cara als Europeus que tindran lloc a Bulgària a mitjans de maig, i pels quals la gimnasta egarenca ja ha estat convocada. Abans de l'europeu, però, el Gimnàstic Terrassa participarà en el campionat d'Espanya de Clubs, a la ciutat de Guadalajara, en el que prendran part les millors gimnastes de l'Estat, els dies 3 i 4 de maig.