El PP Terrassa proposa un pla contra els robatoris a l'estiu

Els populars presentaran una proposta de resolució al ple municipal d'abril

La Torre
14 d'abril del 2014
El PP de Terrassa proposa a l’Ajuntament en Ple elaborar de cara al període estival d’aquest 2014 un Pla Especial de prevenció per evitar robatoris a domicilis, comerços i establiments industrials.

Justificació
Atès que sense seguretat no podem parlar de llibertat i que per tant la seguretat com a valor, com a dret fonamental ha d’estar entre els prioritaris d’una acció de govern.

Atès que incrementar i garantir la seguretat de la ciutadania terrassenca ha d’estar un objectiu prioritari d’aquest Ajuntament i per tant, de les polítiques de seguretat municipals.

Atesa la necessitat de continuar impulsant polítiques de seguretat i prevenció així com d’elaborar plans específics d’actuació i plans sectorials per garantir la seguretat ciutadana a la nostra ciutat.

Atès que en determinats períodes de l’any, com l’època estival, s’incrementen determinats tipus de fets delictius, com els robatoris fonamentalment.

Atès que l’estiu del 2013, concretament al mes d’agost, es va generar uan certa alarma social per les preocupants informacions relatives a l’increment de robatoris a locals i establiments comercials.

Atès que resultaria convenient articular amb temps, i coordinadament amb el Cos dels Mossos d’Esquadra, Plans Especials de Prevenció per evitar robatoris a domicilis, comerços i establiments industrials.