El Terrassa FC s'allunya de la promoció (1-2)

Una cessió de Dot al porter ha deixat la pilota franca al davanter del Cornellà per afusellar i enviar la pilota al fons de la xarxa

J.M.O.
13 d'abril del 2014
El Terrassa celebra el primer i únic gol Foto: J.M.O.

Era un dia clau pel Terrassa i l'Estadi Olímpic presentava una entrada superior a l'habitual. I ha acabat amb derrota davant del Cornellà (1-2). La conjura de la setmana per part de tècnics, directius i jugadors no ha sorgit efecte i ara el somni del play-off està més lluny.

El partit ha estat un dels millors de la temporada, jugat de poder a poder. I el resultat cal considerar-lo injust, tot i que els homes de Miki Carrillo haurien pogut empatar i fins i tot alguna cosa més, i que els del Baix Llobregat haurien pogut marxar amb un 1-3 o un 1-4 a la butxaca. Ha faltat punteria de cara a porta. Les oportunitats s'han repartit a un costat i l'altre, encara que les més clares han estat pels visitants, tancats a darrer i jugant a la puntada, sense complicar-se la vida. Els de Cornellà estan en forma i són un d'aquells equips rocallosos desagradables de tenir al davant.

Els vermells hi han posat ganes i fe fins que l'àrbitre ha xiulat el final. A la primera part s'han avançat els de color verd en la primera gran ocasió, però Montoro ha empatat i els de fora ho han passat malament una bona estona. A la represa, els de Cornellà han sortit a mossegar i en una errada clamorosa de Dot en una cessió han marcat a plaer. Llavors les coses han canviat, els visitants s'han afermat més al darrere i el Terrassa, tot i mantenir el toc que el caracteritza ha buscat el futbol més directe per anar fins a Barraca.