Vilafranca exclou els Minyons de Terrassa de Sant Fèlix

Els malva havien actuat a la capital del Penedès des de 1984 i ara els administradors opten per una colla de Tarragona

La Torre
11 d'abril del 2014
Els administradors de la festa major de Vilafranca del Penedès fan oficial el cartell de la Diada Castellera de Sant Fèlix i exclouen els Minyons de Terrassa. Les aigües baixen molt tèrboles en el món casteler i la decisió pot marcar un abans i un després. I més quan anar a finals d'agost a la capital del Penedès significava un esforç ingent en tots els sentits. Els del carrer del Teatre han fet 10 de les millors 40 actuacions de Sant Fèlix.

Era una plaça on feien el bo i millor del seu repertori, i sempre donaven el màxim. Això volia dir reduir vacances, treballar les construccions abans d'hora i demanar festa a la feina. I dedicar-hi hores i més hores i ajustar el tema econòmic. Ara, tot això s'ha acabat.

Si es mira l'ampolla i es veu mig plena, el rebuig de Vilafranca permetrà descobrir noves places i portar la gamma extra a més pobles i ciutats.

Els malva havien actuat a la capital del Penedès des de 1984. Els administradors han optat per la Jove de Tarragona per haver signat una temporada millor que la colla que ara presideix Cesc Poch.

Sí que aniran a la cita del 30 d'agost els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Piulades