Arriba el festival de música negra a Terrassa

Enguany amb 3 bandes incomparables: Brighton 64, Marina BBface & Beatroots i The Murphies

La Torre
23 d'abril del 2014
El proper 26 d’Abril arriba a Terrassa la tercera edició del Diegoestival, deu hores de música negra i cultura mod, enguany amb 3 bandes incomparables: Brighton 64, Marina BBface & Beatroots i The Murphies.

El Diegoestival va començar fa tres anys com un homenatge. Una iniciativa sense ànim de lucre en agraïment al nostre company Diego i a la seva manera contagiosa d'entendre, viure i estimar la música. Des de llavors ha esdevingut una festa de referència entre tots els amants del Soul, el Rhythm & Blues i la musica negra.

El festa arrencarà a les 19:00h al local de l´associació Soulvespa (Carrer Sant Gaietà 75) amb el ritme dels Djs de Soulsystem, una sortida scooterista i una botifarrada popular. A partir de les 22:00h la festa es desplaça a la Nova Jazz Cava de Terrassa amb els concerts i Djs convidats.

En aquesta edició s'han plantejat dos preus, l'entrada completa a 15€ que inclou la Botifarrada i els concerts, i l'entrada específica dels concerts a la Nova Jazz Cava a 10€. Trobareu tota la informació a www.diegoestival.cat.