Matadepera escull els seus millors oradors

La Torre
06 d'abril del 2014


Clàudia Molina (en la categoria "A trenc d'alba"), Núria Palomares (en la de "Migjorn") i Esteve Riba (en la de "vesprada") van ser els guanyadors de la IV edició del Concurs d'Oratòria que ha organitzat Dones d’Avui de Matadepera i que va tenir lloc aquest dijous a la tarda a la Sala d'Actes del Casal de Cultura.

El tema a exposar en aquesta ocasió va ser "Què puc fer jo per millorar el nostre món?", i havia de consistir en una exposició oral sobre el tema, entre 4 i 6 minuts de durada, amb estil i modalitat lliure. Contingut original, inèdit, redactat i exposat en llengua catalana, no presentat ni exposat prèviament per d’altres mitjans manuals o telemàtics.

En la primera categoria (“A trenc d’alba”, per a nois i noies amb edats compreses entre els 16 i els 20 anys), hi han participat els dos cursos de batxillerat 1er i 2n de cada centre educatiu i els finalistes van ser Cristina Uroz, Anna Payà Martinez, Mondéjar, Laia Fornieles Ortí, i Clàudia Molina, que va ser la guanyadora.

En la segona, “Migjorn” (21-40 anys), els finalistes van ser Francesc Germain, Nil López, i Núria Palomares, que va ser la guanyadora. Finalment, en la categoria “Vesprada” (a partir de 41 anys), estaven apuntats Esteve Riba, que va guanyar, i Albert Puig.