L'ANC publica finalment la Gigafoto

Milers de terrassencs van participar a la cadena humana independentista de l'Onze de Setembre | Bàsicament es van repartir en els trams 88-90 i 360-363

Redacció
01 d'abril del 2014
Milers de terrassencs van participar a la Via Catalana del passat 11S Foto: L.T.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha publicat finalment aquesta tarda l'esperada Gigafoto de la Via Catalana. Es tracta de la imatge on s'inclouen tots els participants a la cadena humana independentista organitzada la darrera Diada Nacional que esta formada, segons han informat des de l'ANC aquest dimarts per més de 107.000 fotografies. De l'Onze de Setembre ençà, Nació Digital havia anat compilant els diversos trams de la Gigafoto que s'han anat fent públics a les xarxes de manera dispersa. Els egarencs van ocupar sobretot els trams 88 al 90 al Perelló i del 360 al 363 a l'Ordal.

La gigafoto de l'ANC
 


La Via Catalana va connectar el país en una espectacular cadena de 400 quilòmetres, que va enllaçar el Pertús fins a Vinaròs. Les expectatives van quedatr desbordades i es va multiplicar per quatre les 400.000 persones que es necessitaven per de fer-la possible.

Terrassa omple amb escreix un dels trams difícils

Terrassa contribueix a l'èxit de la Via Catalana

Minyons i Bastoners gaudeixen de la Via

Gairebé 30 autocars cap a la Via Catalana

Pere Navarro: No sabia que el meu pare anava a la Via Catalana

Especial Via Catalana a Nació Digital


Galeria de fotos Trams 88, 89 i 90 al Perelló

Galeria de fotos tram dels Minyons i els Bastoners a l'Ordal

Galeria de fotos dels trams 360 a 363 a l'Ordal

Galeria de fotos de la sortida dels autocars de Terrassa

















També els municipis de la comarca van participar de manera activa en la formació de la cadena. Més de 600 vilacavallencs van ser als trams 243 i 244 mentre que els centenars de matadeperencs van desplaçar-se fins a Sant Julià de Ramis per omplir els trams 615 al 617. Per la seva banda, de Vacarisses desenes de persones van fer via cap al Cervelló, en concret, per omplir el tram 384. Ullastrell i Rellinars tampoc es van voler perdre aquesta cita històrica.