Viladecavalls anuncia més mà dura contra el vandalisme

L'Ajuntament afirma que hi haurà tolerància zero contra els atacs al mobiliari urbà

La Torre
01 d'abril del 2014
Vandalisme a Viladecavalls Foto: A.V.

El poble de Viladecavalls  ha patit en les darreres setmanes un increment en els actes vandàlics contra el mobiliari urbà i propietats comunes. Les pintades amb esprais als carrers són molt més que un problema estètic, ja que generen importants despeses a l’Ajuntament, que ha d’esmerçar esforços addicionals en la neteja de la via pública. I això en temps de crisi genera més preocupació que abans.

Fonts del consistori afirmen que "volem deixar palès la necessitat d’una conscienciació amb tolerància zero cap aquests tipus de
fets i recalquem la importància de la col·laboració ciutadana en denunciar a la policia municipal qualsevol informació al respecte que es pugui tenir. Recordem que la realització d’aquest tipus  d’actes, està sancionada administrativament per l’actual ordenança de convivència ciutadana  i d’ús dels espais públics, així com el Codi Penal, que ho considera falta per danys".

Des de l'Ajuntament s’estan estudiant un seguit de noves mesures preventives i sancionadores, a part de les vigents, per tal de tallar d’arrel aquests tipus de comportaments.