Anul·lada l'actuació dels Castellers de Terrassa a Ullastrell

Els blauturquesa havien d'actuar aquest diumenge a la diada de Serralavella per escalfar motors

La Torre
30 de març del 2014

Els Castellers de Terrassa havien d'actuar aquest diumenge dia 30 a la Plaça Lluis Companys d’Ullastrell a les cinc de la tarda, amb motiu de la IX Fira de Serralavella. Aquesta havia de ser la segona sortida fora de la ciutat, i s’ubica a només una setmana de la primera cita important de la colla a Terrassa, la Diada del Local. La pluja però ha fet que s'anul·lés la trobada, segons ha anunciat fa uns minuts l'Ajuntament d'Ullastrell. 

Després d'un inici de temporada amb poques actuacions, però amb un bon nivell pel que fa a les expectatives en els castells assolits, els blauturquesa pretenien engreixar motors i preparar els castells que tenen previstos pel proper cap de setmana, on el dissabte dia 5 participaran dels actes de la Culturassa al Parc de Sant Jordi, organitzada per la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional de Terrassa, i el diumenge 5 a les 12 del migdia celebraran la Diada del Local al Raval de Montserrat. Malauradament, no podrà ser.

L'actuació a Ullastrell volia reflectir la feina realitzada durant aquests mesos als assajos, que ha cercat incorporar nous membres a diferents posicions dels castells, sense renunciar a encarar una temporada que es preveu força ambiciosa, i que coincideix amb any de Concurs de Castells. El grup de gent que mica en mica ha anat augmentant assaig rere assaig, es mostren motivats per treballar i seguir creixent.