Música, balls i focs en l'acte de presentació de les JERC Vacarisses

Lluïsa Tarrida
27 de març del 2014
Aquest dissabte, 29 de març, el Punt de Vol acollirà la presentació oficial de les JERC Vacarisses. Per la celebració està prevista l'actuació de diverses entitats de cultura popular així com també concerts de grups catalans.

A partir de les set de la tarda i fins a les nou del vespre s'instal·laran paradetes d'artesania a l'equipament municipal. Els primers en actuar serà l'Esbart Vacarisses, a dos quarts de vuit. Mitja hora més tard, serà el torn de la presentació oficial de les JERC que compten amb Pau Casas com a portaveu i Laura Soler com a secretària. A la presentació oferiran un petit discurs de benvinguda el secretari d'organització de les JERC, Bernat Picornell, i el diputat al Parlament de Catalunya Marc Sanglas.

Tot seguit, els Diables de Vacarisses faran córrer el foc i ompliran de soroll la jornada. A les nou del vespre, moment per al sopar i preparar-se per la vetllada musical. En primer lloc, a les deu de la nit, actuarà Aida Sstrings que presentarà el seu darrer disc "Tocant de peus a terra", que conté una de les cançons que l'han fet famosa, "Aquesta nit". I després, concert amb el grup d'indie-rock L'Èxèrcit d'Islàndia que acaben d'enregistrar "El regne mineral".