Concert dels esbojarrats CyBee a L'Hotel de Matadepera

La Torre
27 de març del 2014


Aquest dijous, a les onze de la nit, actuació del grup CyBee a L'Hotel de Matadepera - Espai Jove (C/ Sant Isidre, 35). CyBee és una banda de quatre amics que a través de la música plasma la seva particular manera de fer front a la vida, sempre amb optimisme i bon humor.

CyBee és també el seu disc de debut, la targeta de presentació. Són cançons amb força que parlen d'accions quotidianes, històries del dia a dia, algunes dures, però sempre amb una visió positiva i vital. Pop-­rock amb tocs que van des del rock alternatiu fins al folk, amb pinzellades de funk. So propi de les bandes de referència de l'escena britànica i americana. El disc ha estat produït per Roger Rodés i Manu Guix i gravat als estudis Medusa de Barcelona. Són tretze cançons amb la quotidianitat com a fil conductor.

Un dels trets característics de la banda és l'ús de les veus i que compten amb dos cantants principals. Els CyBee són Jordi Vilaseca (bateria), Marc Colomer (guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Nil Moliner (veu i guitarra). Després d'una primera etapa fent versions que els han fet populars a les xarxes socials i amb alguna maqueta publicada, arriba el seu primer disc. Un treball precedit per una quarantena de concerts aquest darrer any, on l'energia i les bones vibracions han estat el comú denominador. Entrada gratuïta.