ERC presenta una queixa formal sobre Ràdio Vacarisses

Toni Masana demana explicacions per l'emissió que es va fer del ple municipal i afirma que "una ràdio hauria d'estar al servei del poble"

Lluïsa Tarrida
21 de febrer del 2014
El regidor d'ER Toni Masana ha entrat una instància a l'Ajuntament per fer palesa la seva "queixa, en la manera que aquest dijous la Ràdio Municipal de Vacarisses va menystenir els seus oients i la població de Vacarisses en la retransmissió del ple del gener passat". El republicà exposa que la retransmissió va començar dues hores més tard del que estava anunciat i que va durar "exactament" una hora, quan el ple municipal es va allargar fins gairebé quatre hores. El regidor lamenta que després del tall abrupte posessin "un humorista i després música, per acabar, sense res més, que en un silenci perturbador". 

Masana afirma que "com a regidor de la corporació, demano explicacions convincents, per aquesta manera de treballar" i recorda que "aquesta és una ràdio que s'ha innagurat tres vegades, que fa tres anys que hauria de funcionar i la incompetència d'alguns està aconseguint que sigui la riota de tot Vacarisses".

El regidor explica que "el que es va materialitzar, no és res més, que la desidia que té aquest equip de govern i en concret el regidor de l'àrea per la ràdio municipal" i sentencia "una ràdio hauria d'estar al servei del poble. La nostra paciència és llarga, però s'ha acabat, demanem explicacions i accions ràpides perquè la ràdio de Vacarisses, sigui això una ràdio, simplement una ràdio".