Terrassa insta la Generalitat a ampliar la plantilla de Bombers

Aguado, del PSC, acusat CiU de fer "de delegats del Govern de la Generalitat més que de regidors"

La Torre
30 de gener del 2014
Els Grups municipals del PSC i d’ICV-EUiA han presentat una proposta de resolució instant la Generalitat de Catalunya "a garantir els recursos humans i materials adients al Parc de Bombers de Terrassa, per a la correcta prestació dels seus serveis". Només CiU hi ha votat en contra.

L'ha defensat Eva Herrero. "La situació de precarietat ha arribat a un punt crític que mereix un debat. En el darrer any la dotació de professionals ha disminuït per jubilacions i trasllats que no s'han cobert". Segons la regidora mai s'ha assolit el límit de vuit Bombers. També ha destacat que hi ha mancances de material. "No hi ha recursos suficients per fer front a les emergències".

Antonio Enrique Pereira ha donat ple suport a la proposta per a garantir la seguretat de la població de Terrassa i de les localitats de l'entorn.

Joaquim Bigordà, de CiU, ha defensat el no, tot argumentant la davallada de serveis del parc egarenc i la suficient dotació tenint en compte que hi ha un funcionament en xarxa-.

Amadeu Aguado, del PSC, ha acusat el grup de CiU de fer "de delegats del Govern de la Generalitat més que de regidors de Terrassa".

Des del parc s'ha alertat fa unes setmanes d'una situació de la qual culpabilitzen "les polítiques en matèria de prevenció i extinció d’incendis de la Generalitat de Catalunya".