630 places per cursos al Centre de Normalització Lingüística

Les inscripcions finalitzen aquest dijous dia 30 de gener

La Torre
28 de gener del 2014
El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Terrassa-Rubí ofereix aquest semestre un total de 630 places en els seus cursos de català de nivell A, B i C a Terrassa.

El termini de preinscripció finalitza aquesta setmana. L’oferta inclou un total de 28 grups en diferents horaris i nivells. Els cursos de nivell bàsic i elemental (A) estan destinats a persones que no són catalanoparlants, i són sobretot orals. A partir del nivell intermedi (B), els cursos s’adrecen a persones que ja parlen català, i estan més centrats en la llengua escrita. El certificat de nivell superior (D) s’obté amb cursos anuals i no forma part d’aquesta oferta de cursos semestrals, encara que també l’imparteix el CNL.

Cadascuna de les titulacions oficials de nivell (excepte el D) s’estructura en tres mòduls de 45 hores cadascun, i per a obtenir un títol s’han de fer els tres mòduls. Les classes s’imparteixen dos dies a la setmana, en sessions d’una hora i mitja, amb horaris diferents segons el grup. La majoria dels cursos s’imparteixen al mateix centre, tot i que també n’hi ha a altres equipaments, com ara el Vapor Universitari. El preu dels cursos va dels 13,27 euros als 142,37 euros segons el nivell.

Es contemplen reduccions en la matrícula del 50% per a jubilats i famílies nombroses i monoparentals; i del 70% per a persones que estan a l'atur i famílies nombroses de caràcter especial. El termini per a preinscriure’s a qualsevol d’aquests cursos finalitza el proper dijous, 30 de gener. Les preinscripcions es poden formalitzar al mateix centre (c/ Sant Quirze, 2) de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 17 a 18.30 h.