Tots els vídeos i imatges del darrer cap de setmana de Sant Sebastià

Matadepera ha viscut dos dies plens d'activitats amb la gran grimpada i la baixada dels vehicles sense motor com a principals atractius

La Torre
26 de gener del 2014

Aquest cap de setmana, Matadepera ha viscut dos dies d'allò més intensos de les Festes de Sant Sebastià. Per una banda, el concurs de grimpaires que sempre omple la plaça de Cal Baldiró i que enguany ha anat a parar a les mans d'Eric Riba i Sílvia Gibert.



El CAU també ha organitzat jocs al voltant del Pi plantat a la plaça de Cal Baldiró, amb guixos, cordes per saltar, pintures de cara i jocs tradicionals, que han divertit a grans i petits.



I una de les novetats d'enguany que ha tingut molt bona acollida ha estat la Baixada de Vehicles sense Motor, gràcies a l'associació de joves Vilagatzara. L'activitat s'ha fet al tram de carrer que enllaça el Cavall Bernat amb la deixalleria municipal i ha estat tot un èxit de participació.



Fins i tot el Matadepera 88 Hoquei s'ha sumat a les Festes de Sant Sebastià organitzant una activitat pels més petits, amb jocs infantils i, com no podia ser d'una altra manera, l'hoquei com a protagonista. El M88H està celebrant aquest any el seu 25è aniversari.



I aquest diumenge, ha tingut lloc un any més, l'element sacre (la Missa i la processó) i el profà (els actes al voltant del pi). L'Ofici Solemne, ha deixat pas a la Processió i Cercavila, que ha acabat a la Plaça de Cal Baldiró amb tres elements musicals: el Ball de l'Arbre, les Sardanes i el Ball del Tortell.