El dibuixant Miquel Ferreres parla de la seva obra a Terrassa

La Torre
12 de gener del 2014
Un dels dibuixos de Miquel Ferreres Foto: Miquel Ferreres

Aquest dilluns, dia 13, a les set de la tarda, la sala de conferències de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa EET (UPC) acollirà una xerrada a càrrec de Miquel Ferreres. El dibuixant de diaris oferirà un col·loqui sobre "Una vida en tinta xina". L'entrada és lliure i l'acte està organitzat per l'Associació ACTES.

Miquel Ferreres i Duran (Barcelona, 1950) és un dibuixant i caricaturista català. Format a l'Escola de la Llotja, va començar la seva carrera al diari El Correo Catalán a mitjans dels setanta i ha col·laborat amb un bon nombre de revistes i publicacions (El Jueves, El Be negre amb potes rosses, El Triangle, Económics, El Papus, El Temps, Diari de Barcelona, Avui, o El País).
 
Va saltar a la fama pels seus incisius acudits a La Vanguardia, on caricaturitzava els personatges de l'actualitat. Fou caricaturista del programa de televisió "Tribunal popular". Actualment publica cada dia un acudit a El Periódico de Catalunya.
 
Ha guanyat el Premi Ciutat de Barcelona i el Premi internacional d'humor Gat Perich. Diversos llibres apleguen les seves vinyetes: Historias de la tinta china, Pujol en su tinta o Ferreres: les millors vinyetes publicades a El Periodico.