Un accident deixa un ferit crític a la C-58 a Terrassa

Dos vehicles han topat sota un dels ponts que hi ha entre Roc Blanc i Can Trias

La Torre
04 de gener del 2014
Un dels vehicles implicats en el sinistre Foto: Joan Manel Oller

Un accident a la C-58 ha fet un ferit crític -que ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona en un helicòpter medicalitzat del SEM- i dos lleus. El sinistre ha passat entre els quilòmetres 23 i 22,5, un lloc on són habituals els problemes.

La calçada s'ha tallat un parell d'hores a l'altura de Terrassa en sentit nord, cap a Manresa. Tot i que ara ja s'ha reobert i s'ha tornat a la normalitat.

En el lloc dels fets hi han actuat els Bombers, els Mossos d'Esquadra i vehicles del Sistema d'Emergències Mèdiques. Per les característiques del sinistre ha estat necessari llençar escuma i emprar els grans obrellaunes de cotxe per a treure els ocupants atrapats. Un tros del vehicle es podia veure uns metres més enllà, amb tot de papers escampats.

Un dels cotxes presentava una topada frontal, mentre l'altre la tenia al darrere però estava encastat contra un mur de ciment.

Tot indica que ha estat una topada entre dos vehicles a l'autovia de la Bauma, sota d'un pont que és un important nucli de comunicacions atès que permet agafar la carretera de Can Trias i de Manresa, prendre l'antic vial que portava al poble de Viladecavalls o agafar l'autopista, a més de permetre anar a buscar la B-40 (IV Cinturó).