Clara derrota del Terrassa FC davant d'un Europa més líder

Els jugadors de Miki Carrillo veuen com els barcelonins en tenen prou amb mitja part per deixar encarrilada la victòria

22 de desembre del 2013
A priori ja se sabia que el partit d'aquest diumenge a l'estadi del Nou Sardenya seria complicat per al Terrassa FC. I així ha estat. Els jugadors de Miki Carrillo han vist com l'Europa CF en tenia prou amb mitja part per marcar distàncies i deixar amb mal gust de boca als terrassencs que no han pogut fer res per intentar rascar almenys un punt.

El rival, l'Europa CF, un equip que lidera la classificació del grup cinquè de la Tercera Divisió i que amb aquesta victòria (2 a 0) es converteix en el campió d'hivern amb 38 punts, tres més que el segon classificat, l'Ascó. Per la seva banda, el Terrassa FC veu com cau fins a la sisena posició, amb 31 punts, i a dos punts del Cornellà, Rubí i Muntanyesa, empatats a 33.

Amb més de 900 espectadors a l'estadi, abans de l'inici del partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort del directiu europeista Josep Maria Romero. L'àrbitre ha estat el sabadellenc David Congost Larrosa (Sabadell), assistit per Enriquez Expósito i Tomàs López. El Terrassa FC ha sortit amb aquest onze titular: Ortega, Segarra, Sergi Pérez, Mario, Javi González, Ivan Álvarez, Jaime Fuentes, Batanero, Gallar, Héctor i Montoro. I a la banqueta: Àlex Alba, Jaume, Romo, Juancho i Marc.

Als 35 segons, l'Europa ja ha avisat amb un xut alt i creuat d'Alegre que ha sortit fregant la creueta. El Terrassa FC ha intentat fer abaixar el ritme i així evitar els atacs locals. Al minut 1, una jugada personal del barceloní Cebri per la banda dreta, acaba amb un xut massa creuat i desviat de la porteria defensada per Ortega. Quatre minuts més tard, tornava a ser l'Europa que amb un suau remat de cap de Duran a la sortida d'un còrner requeria la intervenció del porter egarenc.

El descontrol s'ha apoderat dels terrassencs en els minuts finals de la primer part i ho han pagat car. Al minut 28, una bona jugada de Camacho per l'esquerra ha propiciat que arribés fins a l'àrea petita, pogués engaltar un xut creuat que Ortega només ha pogut refusar amb tant mala sort que el davanter de l'Europa Cebri ho ha tingut fàcil per acabar afusellant la porteria posant el 1 a 0 al marcador. Quatre minuts més tard, el mateix Cebri ha fet una passada de la mort a Guzman qui, en el mà a mà, ha xutat contra el cos d'Ortega. Al minut 39, ha estat Camacho qui amb la punta de la bota des del vèrtex de l'àrea ha bombejat una pilota molt tancada al segon pal on Cano ha pogut rematar a plaer. Era el 2 a 0 per l'Europa i deixava tocat de mort al Terrassa.

L'Europa podria haver ampliat el marcador si Ortega no hagués estat providencial en un mà a mà amb Cebri al minut 74. L'única bona ocasió del Terrassa ha estat al minut 88 quan un xut llunyà i després d'una sèrie de rebots, Montoro ha engaltat un potent xut a boca de canó que el porter de l'Europa ha pogut salvar amb el cos.

L'àrbitre ha ensenyat dues targetes grogues al Terrassa, pels jugadors Segarra i Sergi Pérez.