Cambra de Terrassa i Doiser uneixen forces per formar directius

La Torre
09 de desembre del 2013
 El president de DOISER amb el director gerent de la Cambra de Terrassa Foto: Cambra

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i l’empresa DOI Servicios Empresariales SL (DOISER) han signat un conveni de col·laboració pel qual l’empresa de serveis empresarials dóna suport actiu a la promoció i difusió dels serveis de formació dissenyats i desenvolupats per la Cambra.

La signatura del conveni ha tingut lloc aquest matí a la seu de la Cambra entre el director gerent de la institució terrassenca, Josep Prats, i Oscar Puig, DOISER és una empresa que ofereix, a través de la plataforma online www.doiser.com, descomptes per PYMES y autònoms en tot allò que poden necessitar (des de pàgines web, gestories, material d’oficina, o viatges professionals, fins a neteja de les oficines, consultoria o formació entre molts d’altres).

Mitjançant aquest canal, els clients de la Cambra de Terrassa que utilitzin els serveis de formació de directius podran obtenir descomptes de fins al 15%. Ubicada a Terrassa, DOISER va crear la plataforma l’any 2008 i en el transcurs dels dos darrers anys ha experimentat un fort creixement que l’ha portat a obtenir una important xifra d’usuaris al portal i més de 70.000 empreses subscrites, convertir-se en una de les alternatives comercials més utilitzades en el canal B2B i ser una de les empreses catalanes amb més influència a les xarxes socials professionals. De fet, aquesta trajectòria i fort creixement va possibilitar que DOISER esdevingués una de les dues empreses premiades amb el Premi Cambra 2013 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.