Una fotografia de La Mola opta al Wiki Loves Monuments

En total han estat 120 participants amb 16.354 fotografies de monuments de Catalunya

La Torre
08 de desembre del 2013
La Mola vista per Mikipons Foto: Mikipons

El proper dimecres 11 de desembre tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis del concurs Wiki Loves Monuments Catalunya 2013 . L'acte es durà a terme a partir de les 7 de la tarda al Palau de Mar (Plaça de Pau Vila, 3) de Barcelona, i premiarà les diverses categories, seleccionant també les millors imatges pel concurs internacional. Una imatge del monestir de Sant Llorenç del Munt al cim de La Mola, i obra de Mikipons, opta a endur-se un guardó.

El jurat ja ha decidit quines són les 10 millors fotografies de Catalunya que optaran al premi especial de Wiki Loves Monuments 2013 facilitat per la col·laboració de la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya .

En total han estat 120 participants amb 16.354 fotografies de monuments de Catalunya. Destaca l’usuari Enfo, el més participatiu amb 4.774 fotos de 907 monuments diferents, un dels més actius a nivell mundial . El monument més popular, fotografiat per més participants, és una vegada més la Sagrada Família, però destaquen en segon lloc dos monuments de Mollerussa, el segon municipi més fotografiat gràcies a una iniciativa local .

Consulteu el llistat de finalistes