El Natació Terrassa construirà un aparcament

L'obra aniria acompanyada de dues noves pistes de pàdel i d’una nova pista de tennis al Pla del Bon Aire

La Torre
21 de novembre del 2013
Espai on es construirà l'aparcament Foto: CNT

El Natació construirà un aparcament dins de les instal·lacions. Aquest va ser l’acord principal al qual va arribar el club ahir amb l’Ajuntament, en una reunió que va aplegar l’alcalde Jordi Ballart i el regidor d’Esports Alfredo Vega per part del Consistori, i el president Rafael Clares, el vicepresident Jaume Álvarez i el director general Joan Celma per part del CN Terrassa.

La mesura pretén solucionar el dèficit històric de places d’aparcament a la zona, una matèria que el club considera prioritària i estratègica per al desenvolupament futur de l’entitat. El Natació coneix de primera mà, per mitjà de l’enquesta efectuada recentment als socis, que la manca de places de pàrquing és una causa de gran insatisfacció, de manera que es tracta d’una problemàtica que no admetia més dilacions. Per aquest motiu, el club vol agrair la predisposició i sintonia que van mostrar l’alcalde i el regidor d’Esports.

Dues pistes de pàdel i una de tennis en paral·lel
El projecte, que assumirà econòmicament el club, contempla la construcció d’unes 160 places en l’espai que ara ocupen les pistes de tennis i part de l’espai destinat a les pistes de patinatge i a les pistes de bàsquet, en la zona propera a l’Avinguda Abat Marcet. L’entrada al pàrquing s’ubicarà al carrer dels Jocs Olímpics, en la porta que actualment dóna accés a les pistes de patinatge. Malgrat que encara no estan fixats els terminis exactes d’execució, la voluntat del club és tirar-lo endavant amb la màxima celeritat possible. Cal remarcar que el projecte garanteix el manteniment íntegre de l’oferta esportiva actual.

De la mateixa manera, l’obra suposarà que tota l’oferta de tennis del club es concentri a les instal·lacions del Pla del Bon Aire, on es construirà una tercera pista. Així mateix, en paral·lel al pàrquing, s’aprofitarà també per construir dues noves pistes de pàdel que s’afegiran a les nou actuals.

Biblioteca Districte 5
En la reunió, també es va tractar el trasllat de la Biblioteca Districte 5 fora de les dependències del club. Es va valorar la possibilitat d’ubicar-la en una altra zona on pugui acomplir millor la seva funció, atesa la seva proximitat amb la Biblioteca Central i el fet que actualment és la biblioteca menys visitada de la ciutat. Properament, el gerent municipal i el director general del club es reuniran per programar les actuacions de trasllat.