Objectiu: gamma extra a Girona

Els Minyons visiten la seva plaça talismà amb l'objectiu de fer el 2 de 9 amb folre i manilles i el 5 de 9 amb folre

La Torre
25 d'octubre del 2013
Pisos de dalt dels Minyons Foto: M.T.

Aquest diumenge al migdia els Minyons tornen a la Plaça del Vi de Girona, una de les places on els malva han descarregat els seus millors castells -com el 4 de 9 net, per exemple- i amb la que guarden una relació especial.

Els egarencs tenen la intenció de portar a les Fires de Sant Narcís tres castells de nou com a mínim, posant especial ènfasi en el 2 de 9 amb folre i manilles (que només han carregat un cop aquest any) i el 5 de 9 amb folre, que no descarreguen des del 2006. Els Minyons, a més, no descarten algun castell més gros, que dependrà com sempre de l'últim assaig i dels resultats de l'actuació.

Els de la camisa malva actuaran a Girona aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia, acompanyats pels Marrecs de Salt i els Capgrossos de Mataró. Per altra banda, els Minyons també actuaran dissabte a la plaça Vella de Terrassa, dins la Festa del Local, a les vuit del vespre i acompanyats pels Xics de Granollers. A més, abans de l'actuació, projectaran un partit de futbol en pantalla gegant al pati del Local (carrer Teatre, 4-6).