És bo i de qualitat el pa que es ven a Terrassa?

L'Ajuntament fa estudi amb la col·laboració dels flequers

Nació Digital
23 d'octubre del 2013
Cal Moliné inicia un servei de repartiment a domicili. Foto: C. M./Arxiu Nació

L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’àrea de Promoció Econòmica i Innovació, inicia aquesta setmana una campanya de recollida d’informació a les fleques i establiments de venda de pa, amb l’objectiu de conèixer l’estat del sector. En aquesta iniciativa, el Consistori compta amb la col·laboració amb el Gremi de Flequers de Terrassa.  

Tècnics del Servei d’Activitat Econòmiques, formats prèviament pel Gremi de Flequers, realitzaran enquestes als comerços sobre l’etiquetatge, envasament i la manipulació del pa i el seus derivats, entre altres aspectes. Fins el proper mes de desembre, es preveu enquestar entre 100 i 150 punts de venda triats aleatòriament als diferents barris de la ciutat.  

Una vegada conclosa la recollida d’informació, s’analitzaran els resultats i es donaran a conèixer a tots els establiments, per tal d’informar sobre l’eventual detecció de males pràctiques i sobre els protocols d’actuació necessaris en cada cas per a millorar la comercialització del producte. En aquest sentit, l’estudi vol ser també una eina per a vetllar per la protecció de la salut i la seguretat de les persones consumidores.