Adrobau-Soler i De Ignacio-Ruiz guanyen el Torneig Federatiu

La Torre
22 d'octubre del 2013
El Club Natació Terrassa va organitzar un Torneig Federatiu de Pàdel de Categoria Bronze que va resultar un èxit de participació. La competició va aplegar 140 jugadors, el màxim en tornejos d’aquesta categoria aquesta temporada.

En l’apartat masculí, la parella integrada per Carles Adrobau i Xavi Soler va imposar-se en la gran final a Ríos i Cuadra per 6-4 i 7-6. Per part del club, cal destacar que la parella formada per José i Andreu Hernández va ser finalista en la fase de consolació de segona categoria.

Pel que fa a l’apartat femení, Sonia de Ignacio i Míriam Ruiz van vèncer en derrotar en la final Domènech i Poch per 6-1 i 7-5. Quant a les representants del Natació, cal subratllar que Sara López i Teresa Sans van guanyar la fase de consolació.