Els equipaments sanitaris de Terrassa, Premis TOP20

Tant l'Hospital de Terrassa com Mútua Terrassa han estat guardonats per a la companyia de serveis d'informació sanitària IASIST

La Torre
15 d'octubre del 2013
Gratacels de Mútua de Terrassa
Gratacels de Mútua de Terrassa | L.T.
Aquest dimarts al migdia s'han donat a conèixer els resultats de l’estudi Hospitals TOP 20, organitzats anualment per la companyia de serveis d'informació sanitària IASIST, en el qual es reconeixen els hospitals que obtenen els millors resultats en el processos d’avaluació, tenint en compte indicadors de qualitat assistencial, de funcionament i d’eficiència econòmica a partir de l’avaluació de centres públics i privats. En la seva catorzena edició d'aquesta guardons hi ha participat voluntàriament fins a 162 hospitals, 127 dels quals pertanyents al Sistema Nacional de Salut (SNS) i 35 d'ells privats, procedents de setze comunitats autònomes. Entre aquests 162 centres sociosanitaris n'hi havia dos d'egarencs: Mútua Terrassa i l'Hospital de Terrassa. Tant un com l'altre han estat guardonats.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha rebut el Premi TOP 20 a la gestió hospitalària
global, en l’apartat d’hospitals generals amb especialitats de referència. El director gerent del CST, Pere Vallribera, i el director assistencial del CST, Ignasi Riera han recollit el guardó en l'acte celebrat a l’Auditori Rafael del Pino a Madrid, presidit pel Ministerio de Sanidad y Consumo.

Per la seva banda, l'Hospital Universitari MútuaTerrassa ha rebut cinc guardons dels 55 atorgats. Els premis han reconegut la tasca de l'equipament terrassenc en les següents àrees clíniques: Gestió Hospitalària Global, Respiratori, Sistema Nerviós, Dona i Cirugia Digestiva. Per part de Mútua els premis han estat recollits pel doctor Antoni Casagran, gerent de la Unitat Estratègica Assistencial de MútuaTerrassa, i pel doctor Manuel Álvarez, director mèdic del mateix centre.